Resultaten


De knowhow van Emolife op het gebied van event fundraising wordt gevoed door een schat aan ervaringen bij tienduizenden deelnemers, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen.

40.000

deelnemers

4.500

vrijwilligers

30 miljoen

euro opbrengsten

245.000

sponsors

92

events

Run for KiKa

Run for KiKa is een populair hardloop-event voor jong en oud. Nu op vijf locaties door het land. Afstanden zijn 1, 5 of 10 KM. Duizenden deelnemers brengen geld bijeen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Run for KiKa Marathon

Atleten kiezen uit vijf mythische marathons: New York City Marathon, Berlin Marathon, Tokyo Marathon, Madrid Marathon en/of Chicago Marathon. De ultieme fundraiser voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Giro di KiKa

Giro di KiKa is een puur Italiaanse, zesdaagse wielertocht door Italië. 995 kilometer fietsen door de spectaculaire Dolomieten. Met onvergetelijke klassieke bergpassen als de Stelvio en de Gavia.

Ride New York

Ride New York is een spectaculaire koers van Boston naar New York, inclusief deelname aan Gran Fondo New York; een mondiaal wielerfeest met deelnemers uit meer dan 70 landen. Renners fietsen voor Duchenne Parent Project, NietBlind, Hartstichting of Rode Kruis.

Tour for Life

Tour for Life is een etappekoers van Italië naar Nederland. Acht dagen, acht klassieke etappes. De ploegen fietsen voor Daniel den Hoed Stichting dat onderzoek financiert in Erasmus MC Kanker Instituut.

Duchenne Heroes

Duchenne Heroes is een van de bekendste mountainbike-koersen. In zeven dagen van Saarland (DL) naar Noord-Brabant (NL) over een prachtige route van 700 of 500 kilometer.

Africa Classic

Africa Classic is een zesdaagse mountainbiketocht in Tanzania voor Amref Flying Doctors. 400 km fietsen in de schaduw van de Kilimanjaro voor structureel betere gezondheidszorg in Afrika.

Run for KiKa Estafette

Run for KiKa Estafette is de ultieme teamprestatie. Loop in drie dagen van Groningen naar Utrecht in estafettevorm.

ANBI

The Event Foundation


Stichting The Event Foundation is het ‘huisfonds’ van Emolife. Opgericht in 2006 met als doel om de techniek event-fundraising te helpen ontwikkelen in casu toegankelijk maken. The Event Foundation treedt namelijk desgewenst op als organisator van een event in opdracht van een NGO en draagt na afloop het resultaat als netto schenking over. The Event Foundation kent onafhankelijk toezicht en publiceert jaarlijks een financiële verantwoording van alle events.

“The Event Foundation inspireert mensen die actief willen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen...”

Annette Knijnenberg voorzitter Raad van Toezicht

Team Event

Ebrien Hamelink Marketing & Communication
Ivo voor den Dag Marketing & Communication
Lynn van Eck Manager Productions Event
Kim Cocu Marketing & Communication
Anna Woldring Marketing & Communication
Inge Tishauser Marketing & Communication
Rosemarie Roozenbeek Marketing & Communication
Noor Gerrits Marketing & Communication
Simon Rosmolen Marketing & Communication
Joris Mulders Marketing & Communication
Selma Maroufi Marketing & Communication
Jacqueline Zomerdijk Marketing & Communication
Patrick Nagelvoort Production Event
Heleen Fassaert Marketing & Communication
Megan Boon Allround Assistent
Lorena Girona Financial administration
Annette Consen Financial administration

Vacatures

Stagiair Marketing en Communicatie


Wij zijn het hele jaar op zoek naar super sportieve en enthousiaste Marketing Communicatie stagiaires die ons team willen komen versterken!

Bekijk de vacature

Stagiair Productie


Wij zijn het hele jaar op zoek naar super sportieve en enthousiaste Productie stagiaires die ons team willen komen versterken!


Bekijk de vacature