Field

Emolife introduceerde in 1995 direct dialogue in Nederland en nam tien jaar later het initiatief tot de oprichting van de branche-organisatie DDDN. Emolife handelt jaarlijks 500.000 leden, abonnees en donateurs. Via 40 vestigingen in Nederland. Kwaliteit x volume maakt Emolife de onbetwiste marktleider in Nederland.

Kwaliteit


Werving met tablet levert 100% schone data op, die dagelijks real time worden aangeleverd. Samen met een fraudecheck staat ons kwaliteitssysteem. Emolife durft garanties op resultaten en kwaliteit af te geven.

Innovatie


Emolife toetst voortdurend nieuwe innovatieve concepten in de markt zoals een flexibel support system en een lead generator program.   

EMOLIFE FLEXIBLE SUPPORTER®


Een structureel donatieprogramma dat donateurs maandelijks uit kunnen zetten als ze die maand niet willen geven, dat is Emolife Flexible Supporter®. Een online applicatie die draait in de cloud. Donateurs worden in een database ingevoerd via een online interface, geïntegreerd in een tabletwerving-format en/of in een responsive website. De propositie past bij de wensen van de gevers. Gevolg: hogere conversie, topkwaliteit.   

EMOLIFE LEAD GENERATOR® 


Voor grote opdrachtgevers testen wij een programma dat een dynamische match tussen inhoud en werving is. Alle partijen winnen in een systeem dat het juiste verhaal en aanbod koppelt aan een grotere betrokkenheid en motivatie van de gevers. Wij zien nu al dat de uitstroom daalt en de kansen op conversie naar structureel en acties verhogen. Emolife koppelt technisch state-of-the-art aan actuele content en benefits voor mensen.

FIELD | AANTAL GEWORVEN

2.119.617

Onze merken


Emolife werkt vanuit Haarlem met drie merken in de Nederlandse markt en één in België en Duitsland.

Team Field

Maaike Tissink Account Manager
Sander Smulders Chief Administrative Officer
Sebastiaan Wisse Account Manager
Tim Kooistra International Facility Manager
Michiel Ulrich Brand Sales Manager
Lindsey Roosendaal Office Manager
Charles van der Puye Controller
Jeffrey Sam-Sin Financial administrator
Bas van Dijck Brand Operational Manager
Emma de Melker Account Manager
Ferenc Hissink Manager Quality Center Emolife
Tom Kieft Brand Sales Manager
Francien Korstanje General Sales Manager
Robert Valentijn Brand Operations Manager
Sadjith Dekker Supportdesk medewerker
Stefan Kweens Brand Sales Manager
Maarten Storms Brand Sales Manager
Yasin Gözmen Brand Sales Manager
Stefan Groot Brand Sales Manager
Ruben Timmer Databeheerder

Vacatures

Stage Logistiek & Facility


Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage op het gebied van facility en logistiek? Dan biedt Emolife jou een fantastische kans. Vanuit ons kantoor in Haarlem verzorgen wij alle benodigde materialen voor onze 40 vestigingen in heel Nederland. Je werkt in een jong en informeel team waarbij je veel zelfstandig zal opereren. Klinkt goed? Lees dan snel verder.

Stagiair Support Desk


Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage op het gebied van ICT? Dan biedt Emolife Field jou een fantastische kans. Vanuit ons kantoor in Haarlem ondersteunen wij onze medewerkers uit Nederland, België en Duitsland op het gebied van ICT. Je werkt in een jong en informeel team waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder.