× Home Company About Jobs Contact Brands Activate SQPeople The Sales Unit Cut to Black One Community Atleta Events Running Cycling Other Clients Newspapers Lottery Charity

Vacature - Administratief Medewerker

Amsterdam 32 - 40 uur


Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de vetste (sport)events voor goede doelen als KiKa, Amref Flying Doctors en Daniel den Hoed? Jaarlijks doen meer dan tienduizend mensen mee aan onze events. Van mountainbiken om de Kilimanjaro voor Amref Flying Doctors tot marathons voor KiKa in New York, Berlijn of Tokyo. En van Italië naar Nederland fietsen voor kankeronderzoek tot een zevendaags MTB-avontuur voor Duchenne Parent Project. Daarnaast organiseert Emolife te gekke fietsevents zoals The Ride, LtD Gravel Raid en Meewind Koers.

We zijn per direct op zoek naar een Administratief Medewerker (32-40 uur per week)

Functieomschrijving

Als Administratief Medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en nauwkeurige verwerking van de financiële administraties van onze events. Je hebt hiervoor veelvuldig contact met collega’s, klanten, deelnemers, leveranciers en overige relaties van Emolife.

Het doel van jouw functie

Als administratief medewerker zorg jij er samen met je collega’s voor dat alle evenementen op financieel gebied vlot verlopen. Daarbij ben je niet alleen bezig met het verwerken van de financiële gegevens, maar tevens denk je mee over het optimaliseren van onze financiële processen.

Dit ben jij

 • Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Jij hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Jij hebt ervaring met financiële administraties (waarbij kennis van Exact Online, alsmede kennis van Google Spreadsheet en Google Docs een pre is)
 • Jij werkt secuur, toont initiatief en kan zelfstandig werken
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en ervaring met planmatig werken
 • Jij hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Jij bent een teamspeler en hebt affiniteit met sport in het algemeen

 • Wie zijn wij

  Emolife is gevestigd op de NDSM. Een fijne, creatieve plek net buiten de drukte van de stad. Het team bestaat uit 15 marcom managers, verdeeld over 4 teams met ieder haar eigen projecten, een productieteam en onze 3-koppige financiële administratie. We zijn een jong en creatief bedrijf en delen allemaal dezelfde passie: sport!

  Te gekke baan nietwaar? Dit kun je van ons verwachten:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie voor 32 tot 40 uur waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief, ontwikkeling en de mogelijkheid tot opleidingen
  • Een dynamische werkomgeving
  • Fijne en informele werksfeer
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

  Solliciteren? Zo werkt het:

  Mail jouw motivatie voorzien van CV vóór 31 oktober naar: yvonnevanlammeren@emolife.nl.
  Wil je nog iets meer weten over de functie of over het bedrijf voordat je solliciteert? Neem gerust contact op via 088 3665433.
  Meer informatie over Emolife Events & Consultancy B.V. vind je op www.emolife.nl.

  Back to jobs overview

  Marketing & Communicatie Manager Cycle Events

  Amsterdam
  32-40 uur  Emolife Events & Consultancy B.V., 
  Standplaats: Amsterdam


  Als Marketing & Communicatie Manager een belangrijke bijdrage leveren aan de vetste (sport)events voor goede doelen als KiKa, Amref Flying Doctors, Hartstichting en Daniel den Hoed? Dat kan bij Emolife in Amsterdam! Jaarlijks doen meer dan tienduizend mensen mee aan onze events, waaronder Run for KiKa, Tour for Life, Giro di KiKa en Africa Classic. Daarnaast organiseert Emolife te gekke fietsevents zoals The Ride, LtD Gravel Raid en Meewind Koers. 


  Voor ons Team Cycling events zoeken wij per direct een Marketing en Communicatie Manager (32-40 uur per week).


  Functieomschrijving

  Als Marketing en Communicatie (MarCom) Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en verder uitbouwen van onze bestaande en nieuwe cycle events met als doel zoveel mogelijk deelnemers binnenhalen en geld op te halen voor onze klanten. 

  Je ontwikkelt in samenwerking met de senior marketing manager een meerjaren marketingstrategie en vertaalt deze naar een marketing- en communicatieplan dat je zelf uitvoert. Je onderhoudt nauw contact met deelnemers, sponsors en partners. 

  Het doel van jouw functie

  Dit is jouw geluksdag! Dit is namelijk dé kans om jouw marketingcarrière een nieuwe dimensie te geven. Als MarCom Manager ben je namelijk niet alleen bezig met het binnenhalen van deelnemers en sponsors en het organiseren van de hele reis, jij wordt de belangrijkste persoon voor de deelnemers in voorbereiding op, tijdens en na het evenement! Jij bent het gezicht van het evenement en daar word je blij van.

  Dit ben jij

  • HBO/WO, richting (commerciële) economie, marketing- en of communicatie
  • 4 - 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in sales en marketing, en in het organiseren van events
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Ervaring met planmatig werken
  • Ervaring met online marketing en sales
  • Inspirerende spreker voor groepen, een natuurlijke motivator
  • Jij hebt een enorme gunfactor
  • Affiniteit met met sport in het algemeen, bij voorkeur zelf een wielersporter

  Dit zijn wij?

  Emolife is gevestigd op de NDSM. Een fijne, creatieve plek net buiten de drukte van de stad. Het team bestaat uit 15 marcom managers, verdeeld over 4 teams met ieder haar eigen projecten, een productieteam en onze 3-koppige financiële administratie. We zijn een jong en creatief bedrijf en delen allemaal dezelfde passie: goed doen met sport!  

  Te gekke baan nietwaar? Dit kun je van ons verwachten:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie voor 32 tot 40 uur waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Een dynamische werkomgeving
  • Een combinatie van op kantoor zijn en thuiswerken 
  • Fijne en informele werksfeer
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

  Solliciteren? Zo werkt het:

  Mail jouw motivatie voorzien van CV vóór 25 oktober naar:
  tamsincampbell@emolife.nl. Wil je nog iets weten over de functie of over het bedrijf voordat je solliciteert? Neem gerust contact op via 088 3665433.

  Meer informatie over Emolife Events & Consultancy B.V. vind je op www.emolife.nl. Back to jobs overview