PRODUCTIE STAGIAIR EMOLIFE EVENT


Emolife werft donateurs en fondsen voor goede doelen op alle denkbare manieren en plaatsen. Een van die manieren is door middel van sportieve evenementen. Vanuit Amsterdam ontwikkelt en organiseert Emolife diverse branded events voor goede doelen, zoals het hardloop event Run for KiKa, meerdaagse wielerevents zoals Tour for Life en Giro di KiKa en mountainbike events Duchenne Heroes en Africa Classic.

Functieomschrijving

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn we het hele jaar door op zoek naar productie stagiairs (MBO4 of HBO richting sport/leisure/events) om mee te helpen in de voorbereiding en uitvoering van onze sportevenementen. Je bent onderdeel van het hechte productieteam en werkt nauw samen met vrijwilligers, leveranciers en natuurlijk de collega’s van de marketing/communicatie afdeling. Je bent sport-minded, kunt goed schakelen tussen werkzaamheden, blijft zowel rustig als (klant)vriendelijk onder druk en het type “handjes uit de mouwen” die resultaatgericht aan de slag gaat. Je bent een doorzetter die geen moeite heeft met lange werkdagen of weekenden en bent (bijna) fulltime inzetbaar. De exacte stageperiode is uiteraard bespreekbaar.

Als stagiair(e) krijg je de kans om in de praktijk te leren hoe het is om evenementen te produceren voor het goede doel: je maakt de coördinatie van de events van dichtbij mee. Je gaat helpen o.a. bij Run for KiKa, Run for KiKa Estafette en Duchenne Heroes. Daarbij bied je ondersteuning op verschillende punten in de voorbereiding, uitvoering en afhandeling. De taken zijn uiteenlopend van logistieke voorbereiding (rijbewijs verplicht), opbouwen van het evenement tot het maken en versturen van briefings, draaiboeken en leuke ‘bedankt’-kaartjes.

Je komt stage lopen in een bedrijf met jonge werknemers in een super gemotiveerd team. Een fijne en uitdagende werkomgeving. De taken zijn leerzaam, zinvol en je krijgt ruimte voor je eigen inbreng. Het is echt een stage waarbij je pro-actief meewerkt aan het resultaat.

Jouw profiel

Communicatief en organisatorisch sterk
Een super enthousiaste, hardwerkende teamspeler
Affiniteit met sport en/of evenementen
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Rijbewijs (rij-ervaring is pré)
Beschikbaar tussen maart en juli, periode bespreekbaar (soms ook in de weekenden).

Jouw profiel

Een stage van 3 tot 5 maanden tussen maart en juli
Eigen taken en verantwoordelijkheden binnen een hecht productieteam
Mooie werkervaring in het produceren van evenementen
Erg leuke en enthousiaste collega's
Een prima stagevergoeding
Volg je een MBO niveau 4- of HBO-opleiding en wil je jouw steentje bijdragen door middel van een toffe stage? Stuur dan je motivatie en cv naar vacatures@emolife.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 088 3665433.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen